Hvordan deaktiverer man Norton annoncer?

Hvis du ønsker at udnytte de mange fordele, som teknologien og internettet giver sikkert, bør du straks lære mere om antivirusprogrammer som Norton. Det er en slags beskyttelsessystem, som du kan investere i for at beskytte dine teknologiske gadgets mod farlige elementer såsom vira, malware og hackere.

Denne applikation har forskellige typer funktioner, og du vil være i stand til at konfigurere dem på mange måder for de bedste fordele. Som et resultat bør du gøre dit bedste for at vide mere om, hvordan dette softwareprogram og dets faciliteter kan øge din bekvemmelighed med vejledning fra Norton support team, når du vil.

Ikke bare det, men hvis du er en person, der har brug for ekstra beskyttelse, kan du også investere i applikationens ekstra beskyttelsesfunktioner i overensstemmelse hermed. Da Norton tilbyder abonnementspakker, kan du vælge enhver af dem afhængigt af dine præferencer, krav og budgetbegrænsninger.

Uanset hvem du er, eller hvor velbevandret du måtte være med teknologi og internettet, kan du stadig finde det betydeligt udfordrende at downloade og tilmelde dig et førsteklasses antivirusprogram som Norton, hvis det er din første gang. Men betyder det, at du ikke vil være i stand til at beskytte dine enheder? Ingen.

Det er fordi Norton tekniske support team kan vejlede dig i dine bestræbelser. Det er en gruppe af fagfolk, der er ret venlige, så du kan kontakte dem uden yderligere overvejelser. Bortset fra det er der et par trin, du kan følge, hvis du ønsker at deaktivere Norton Ads. Lad os nu tage et kig på dem:

  • Det første, du skal gøre, er at åbne Norton sikkerhedsprogrammet og logge ind på din konto
  • Når hovedvinduet åbnes på din skærm, skal du trykke på fanen Enhedssikkerhed
  • Du får en liste over muligheder, vælg feltet Indstillinger og derefter Administrative indstillinger
  • Fra den næste side, der vises, skal du åbne knappen Meddelelser om særlige tilbud
  • Sluk den korrekt, og gem ændringerne

Du kan ringe til Norton Support Danmark nummer, hvis du ikke har fuldført nogen af ovenstående instruktioner.

Popular posts from this blog

Hvordan aktiverer jeg Norton baggrundsopgaver?

Hvordan beder man om en refusion fra Norton?